Sex Shop Oslo: Hovedstadens 5 beste sexbutikker

Her i Oslo finnes det flere fysiske butikker som tilbyr et bredt utvalg av sexleketøy og andre erotiske produkter.

Selv har jeg bodd i hovedstaden i mange år…og frekventerer disse butikkene forholdsvis ofte. 😉

For mange kan det være både praktisk og inspirerende å besøke en fysisk butikk, der man kan se og få råd om produktene direkte fra fagkyndig personale.

Men hvis du søker det beste utvalget, de laveste prisene, og høyest grad av anonymitet, kan netthandel være et bedre alternativ.

Nettbutikker gir deg tilgang til et langt større sortiment enn de fleste fysiske butikker kan tilby. I tillegg kan du handle diskret hjemmefra, med raske leveranser og ofte bedre tilbud. For de som foretrekker å utforske sexleketøy og erotiske varer med full diskresjon og uten hast, er netthandel et opplagt valg.

Selv om Oslos fysiske sexbutikker har sin sjarm og egne fordeler, gir netthandel deg fleksibiliteten til å finne akkurat det du leter etter, tilpasset dine behov, når det passer deg best.

Nettbutikker som sender (lynraskt) til Oslo (september 2024)

1. Nytelse.no – Vår favoritt!

Nytelse.no er en norsk nettbutikk som spesialiserer seg på sexleketøy og erotiske produkter med et bredt utvalg og fokus på diskresjon.

Merk…DISKRESJON. Ingen får vite at du bestiller leketøy fra Nytelse. 😉

  • Tilbyr gratis frakt over en viss sum.
  • Har hyppige kampanjer og tilbud.
  • Diskret innpakning for alle leveranser.
  • Norsk kundeservice og rask levering.
  • Bredt utvalg tilpasset både nybegynnere og erfarne.

2. Kondomeriet.no – Med egen fysisk butikk i Karl Johans Gate

Kondomeriet.no er en av Norges eldste og mest anerkjente nettbutikker innen erotisk utstyr, kjent for sin kvalitet og lange erfaring.

Om du er ekstra dristig, så stikker du innom Karl Johans Gate 8. Der har Kondomeriet en egen fysisk sexbutikk. 🙂

  • Stort utvalg av populære merkevarer.
  • Kjent for å kun ansette veldig dyktige medarbeidere med god kunnskap.
  • Kombinerer nettbutikk med fysiske butikker.

3. Sinful.no – En dansk utfordrer med godt sortiment

Sinful.no er en skandinavisk nettbutikk med et enormt utvalg av sexleketøy, fra det klassiske til det innovative, og setter brukervennlighet i høysetet.

  • Rask og diskret levering.
  • Markedsleder i Skandinavia innen erotiske produkter.
  • Stort fokus på kvalitet og testede produkter.

Topp 5: Sex shops med adresse i Oslo (anno 2024)

Her ser du først et kart over hvor du finner de ulike sexbutikkene i Oslo.

Deretter, rett under bildet, går vi i gang med å beskrive våre fem mest anbefalte erotiske butikker i Norges hovedstad.

Er du klar? 😉

Play House Shop – sentralt plassert sexbutikk i Parkveien

play house shop Oslo

Play House Shop Oslo er en av byens mest sofistikerte og elegante erotiske butikker, lokalisert i hjertet av Parkveien 15A. I motsetning til mange andre butikker av sitt slag, er Play House Shop designet som en livsstilsbutikk med et bredt utvalg av høykvalitetsprodukter som appellerer til både nybegynnere og erfarne brukere.

Butikken tilbyr alt fra eksklusivt undertøy til lekne kostymer, samt et imponerende sortiment av moderne sexleketøy. Atmosfæren er varm og imøtekommende, og de ansatte er alltid klare til å gi gode råd og veiledning – uansett hvor frekke eller diskrete spørsmålene måtte være.

Butikkens lokaler er store og lyse, noe som gir rom for en avslappet shoppingopplevelse uten følelsen av trengsel.

Når du beveger deg lenger inn i butikken, blir utvalget gradvis mer eksplisitt, noe som gir kunder friheten til å utforske i sitt eget tempo. Enten du er på jakt etter stilige Lelo-produkter eller leter etter et pirrende Halloween-kostyme, har Play House Shop noe for enhver smak​

Åpningstider:

DagÅpningstider
Mandag10:00 – 18:00
Tirsdag10:00 – 18:00
Onsdag10:00 – 18:00
Torsdag10:00 – 19:00
Fredag10:00 – 19:00
Lørdag10:00 – 16:00
SøndagStengt

Besøk Play House Shop for å oppdage en verden av sanselige opplevelser, presentert med stil og kvalitet.

Kondomeriet Karl Johans Gate 8 – Legenden

Kondomeriet Karl Johans Gate 8 er en av de mest ikoniske butikkene i Oslo for dem som ønsker å utforske sitt sexliv på en trygg og inspirerende måte.

Denne butikken ligger sentralt til i Oslos hovedgate og tilbyr et bredt utvalg av sexleketøy, sensuelle produkter, og erotisk inspirasjon som passer både for nybegynnere og de mer erfarne. Kondomeriet har vært en ledende aktør i Norge siden 1989, og butikken på Karl Johan er kjent for sin imøtekommende atmosfære og kunnskapsrike personale.

Med et sortiment som inkluderer alt fra stilige Lelo-produkter til de nyeste innovasjonene innen sexleketøy, er butikken et fristed for alle som ønsker å utforske sin seksualitet.

I tillegg til sexleketøy finner du også sexy undertøy, erotiske spill og glidemiddel – alt i en smakfullt innredet butikk hvor både single og par kan handle komfortabelt.

Åpningstider:

DagÅpningstider
Mandag10:00 – 18:00
Tirsdag10:00 – 18:00
Onsdag10:00 – 18:00
Torsdag10:00 – 19:00
Fredag10:00 – 19:00
Lørdag10:00 – 16:00
SøndagStengt

Besøk Kondomeriet for en diskret og inspirerende handleopplevelse der du kan utforske både lekenhet og nytelse med kvalitet og stil.

Sublim X – For deg som vil ha det kinky

sublim X oslo sexbutikk

Sublim X i Oslo er en spesialbutikk for de som er nysgjerrige på fetish og BDSM. Denne frekke butikken er lokalisert i Pløens gate 4 – nær Youngstorget.

Butikken tilbyr nysgjerrige Oslo-kunder alt fra lærutstyr til latex-laken og enda mer kinky greier… Du må nesten bare ta en tur innom selv for å ta en titt. Hvis du tør.

Den moderne butikken er et trygt sted for både nybegynnere og erfarne i fetish-miljøet, med kunnskapsrike ansatte som er klare til å gi råd.

Sublim X har også en nettbutikk under utvikling, som vil tilby enda flere produkter på nett. Er du klar til å få det litt….kinky i heimen? 😉

​Da skal du vurdere en tur innom Sublim X. Vi i Erotikkguiden har troen på at denne butikken vil bli veldig populær nå som butikken Duo Shop ble lagt ned (kilde).

Åpningstider:

DagÅpningstider
Mandag12:00 – 19:00
Tirsdag12:00 – 19:00
Onsdag12:00 – 19:00
Torsdag12:00 – 19:00
Fredag12:00 – 19:00
Lørdag11:00 – 18:00
SøndagStengt

Butikken er vel verdt et besøk for alle (oss) som vil utforske fetisjverdenen i Oslo. 😉

Hva bør man vite før man kjøper sexleketøy i Oslo?

erotiske butikker Oslo

Sexbutikker i Oslo har en lang historie, som strekker seg tilbake til da seksualitet gradvis ble mer åpenlyst og tilgjengelig i Norge.

Tidligere var slike butikker ofte assosiert med skam og stigma, men i dag har de fått en mer mainstream og akseptert plass i samfunnet.

Moderne sexbutikker i Oslo, som Kondomeriet og Sublim X, har skiftet fokus fra kun erotiske produkter til å fremme sunn seksualitet, mangfold og nytelse.

Nåværende trender når det kommer til sex shops i Oslo?

sex shops i Oslo

Vel…økt etterspørsel etter høykvalitetsprodukter som er estetisk designet, teknologisk avanserte og tilpasset både par og enkeltpersoner. Produkter med bærekraftige og økologiske materialer blir også stadig mer populære.

Sexbutikkene i Oslo legger vekt på kunnskap, service og trygghet, noe som gjør at både nybegynnere og de mer erfarne kan føle seg komfortable.

Jeg har alltid følt meg komfortabel når jeg har ankommer de ovennevnte butikkene for å kjøpe sexleketøy i Oslo.

Før du besøker en sexbutikk i Oslo, er det lurt å gjøre litt research på egenhånd. Bestem deg for hva du er ute etter, enten det er leketøy, klær eller annet. Husk at personalet er der for å hjelpe, og de fleste spørsmål blir møtt med profesjonalitet. Mange butikker har også områder med forskjellige grad av diskresjon, slik at du kan utforske i ditt eget tempo.

Sexbutikk i Oslo – Ofte stilte spørsmål

Hvordan finner jeg et sexleketøy som passer mine behov og ønsker?

Det er viktig å tenke på hva du ønsker å oppnå, enten det er solo-lek, parlek eller spesifikke fetisjer. Butikkansatte er eksperter og kan veilede deg basert på dine preferanser, så vær åpen om hva du ser etter.

Det å utforske anmeldelser og rangeringer før du besøker butikken kan også gi verdifull innsikt.

Er det diskret å handle i en fysisk sexbutikk?

Ja, de fleste butikker er bevisste på diskresjon. Mange har designet lokaler hvor du kan handle uten innsyn fra gaten, og personalet er diskret. Det er også muligheter for å utforske produkter uten press, og betaling er anonym.

Men dersom du ønsker full anonymitet, så må du handle på nett. Selv ikke de butikkansatte eller ansatte i Posten vil vite at du får en pakke fylt med erotiske godsaker. Tro meg.

Hva er fordelene med å handle i en fysisk sexbutikk fremfor å handle på nett?

I en fysisk butikk kan du se og føle på produktene, stille spørsmål til erfarne ansatte og få direkte anbefalinger. Det gir en trygghet og personlig opplevelse som ofte er vanskelig å få på nett.

…men igjen. Det er også litt pinlig å gå inn i en fysisk sex shop i Oslo og handle erotiske hjelpemidler.

Legg igjen en kommentar